logo Menü

Szakács training/standard

Szakács Training-Standard fokozat:

Az Unilever Foodsolutions Sztár szakácsaival karöltve kidolgoztuk azokat a tananyagokat amivel megkönnyítheted az állásinterjúidat illetve bővítheted szakmai ismereteidet elhelyezkedési esélyeidet. A szakácsképzéseink között kétfélével találkozhatsz, ami lépcsőzetes oktatás keretein belül emel benneteket a legjobbak közé. A legmodernebb technikával és a legújabb trendekkel ismerkedhettek meg oktatótermünkben az Unilever főhadiszállásán. A szakmai továbbképzéseket heti egy alkalommal lehet látogatni és 5 hétig tart. A képzés időtartama 30óra.

A program tartalma:
 
1- 2. alkalom: Alapismeretek

  • alapanyagismeret
  • ételkészítési alapismeretek
  • ételismeret
  • étlapismeret
  • nemzetközi ételek
  • modern konyhatechnológiák
  • tálalási módok
  • nemzetközi trendek
  • 'tasting session' (kóstolás)

3. alkalom: Hidegkonyha, köretek és zöldségek

  • konyhatechnológiák
  • ételtípusok
  • tálalási módok
  • 'tasting session'

4. alkalom: Húsok és mártások

  • húsok
  • steak-ek
  • mártások
  • konyhatechnológiák
  • ételtípusok
  • tálalási módok
  • 'tasting session'

5. alkalom: Halak, tenger gyümölcsei

  • halfajták
  • tenger gyümölcsei
  • konyhatechnológiák
  • ételtípusok
  • tálalási módok
  • 'tasting session'

Tanfolyam információk:

  • Óraszám: 5 x 5 óra,  5 alkalom (szombatonként)
  • A képzés díja: 45000 Ft
  • Hajópincér Klubkártyával: 38.000Ft

A továbbképzést szakács vagy vendéglátó technikus végzettséggel lehet látogatni!

Jelentkezz tanfolyamra!

A képzés időtartama:
Következő tanfolyam indul: 2018-06-30
Tanfolyam díja: 45.000 Ft

Tanfolyam kezdés:   JÚNIUS 30.   ÁPRILIS 15.
Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletről tájékoztassunk.


Copyright © 2018 International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!