logo Menü

Pincér tanfolyam 5 hét alatt

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

Az 5 hetes, 50 óra felszolgáló elméleti és gyakorlati oktatás alatt megtanulod a szakma alapjait Magyarország legjobb oktatóitól. Kislétszámú csoportokkban mindent élethű oktatási környezetben tanítunk, így nem fog meglepetés érni a munkád során, mert minden helyzetre felkészítünk. Tanfolyamunkhoz nincs szükség előképzettséghez, előnyös azok számára, akik csak most ismerkednek a szakmával.

untitled-1-1498241744.jpg

100% munkagarancia

Nem kell pazarolni az idődet a munkakereséssel, hiszen mindenben segítünk a tanfolyam után. Tudtad, hogy a pincér hiányszakma? Partnereink segítségével garantáltan munkát adunk Neked a tanfolyam sikeres elvégzése után.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek felszolgáló végzettséggel és nem szeretnének nyelvet tanulni vagy rendelkeznek egy kommunikatív nyelvtudással és szeretnék elsajátítani a felszolgáló szakmát.

Mennyibe kerül és mikor indul a tanfolyam?

Tanfolyamunk legközelebb szeptember 31-én indul, díja pedig csak 82.000 Ft.

Mit kapsz még a tanfolyam mellé?

  • Ajándék Barista tréning 18.000 Ft helyett INGYEN
  • Ajándék Mixer tréning 18.000 Ft helyett INGYEN
  • A képzés díja tartalmazza a professzionális szakmai tankönyvek árát, amit a vendéglátás területén évtizedek óta dolgozó mester szakemberek állítottak össze. Ezek a tankönyvek hatékony segítséget nyújtanak a pincér szakma elsajátításában.

A képzés tematika megtekintéséhez kattints ide »

Ha még több pénzt szeretnél keresni...

Végezd el a szakmai képzés mellett a nyelvi tanfolyamot is, hiszen így külföldön is tudsz munkát vállalni. Egy luxushajón a kezőfizetés 350.000 Ft és néhány hónap múlva már 800.000 Ft-ot is kerehetsz. Ha egyben végzed el a két tanfolyamot, most 49.000 Ft-ot tudsz spórolni! Érdekel?

Jelentkezz Hajópincér tanfolyamra  »

 

Jelentkezz tanfolyamra!

A képzés időtartama:
Következő tanfolyam indul: 2018-11-30
Tanfolyam díja: 82.000 Ft

Tanfolyam kezdés:   NOVEMBER 30.  
JANUÁR 31.
Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletről tájékoztassunk.


Copyright © 2018 International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!