logo Menü

Intenzív Hajópincér tanfolyam

Intenzív Hajópincér tanfolyam BRUTÁLIS ÁRON!

Megtanulod a PINCÉR szakmát Magyarország legjobb oktatóitól, élethű oktatási környezetben, mindösszesen 2 hónap alatt.

Tudtad, hogy a vendéglátásban munkaerőhiány van itthon és külföldön is? Végezd el intenzív képzésünket néhány hét alatt és legyél Te is éttermi szakértő.

Nincs meg a nyelvtudásod? Nem probléma, megtanítunk angolul és felkészítünk minden váratlan helyzetre. Emeld magad a következő szintre, és keress havonta 350-800.000 Ft-ot.

Hajópincér felszolgáló tanfolyam 50 órás nyelvi képzéssel: 20 városban, jelentkezz MOST! Nemzetközi bizonyítványunkkal külföldön is bárhol vállalhatsz munkát!

Hajópincér tanfolyam 167.000 Ft helyett CSAK 99.000 Ft (július 15-ig!)

A nyári tanfolyamra még 13 szabad hely maradt!

Az akció időtartama 2018 június 30-tól július 15-ig.

Így zajlik az oktatás - nézd meg a videót!Tanuld meg a szakmát és keress vele milliókat.

Fiatalként az egyik legnagyobb problémád a biztos megélhetés megteremtése. Ma mindez itthon sajnos nem megy könnyen. Egyre több fiatal érzi, hogy a munkát, amit végez nem szereti eléggé, vagy nem keres vele annyit, amivel meg lenne elégedve. Ha nem szeretnél erre a pályára kerülni, akkor van egy ötletünk!

Hogyan érhetsz el rövid időn belül sikereket és kereshetsz több pénzt?

A hajópincér szakmával, valamint 5 éves kitartó munkával kb. 20 millió Ft-ot tudsz gyűjteni. A hajón szinte minden pénzedet félreteheted, hiszen nincs kiadásod. A fizetésed 400.000-800.000 Ft lesz havonta, aminek 80-90%-át félre tudod tenni. Ez óriási dolog, ráadásul, ha 5 év múlva úgy döntesz, hogy mégis hazajössz, meg van az autód, a lakásod, és még akár bele is vághatsz valamibe!

Mi ezt már végig csináltuk, így valós tapasztalatainkat adjuk át Neked. Lépésről lépésre megtanulod a szakma alapjait és a szakmai nyelvet. A lehető legtöbb helyzetre és szituációra felkészítünk, amivel a hajós életed során találkozhatsz.

gari-1467188620.jpgHogyan lesz munkád a tanfolyam után?

Ne aggódj, nem kell egyedül munkát keresned külföldön. A tanfolyam sikeres elvégzése után minden esetben munkaajánlatot kapsz. Tanfolyamainkra 100%-os munkagaranciát vállalunk!

A tanfolyam elvégzése után nem maradsz magadra, hiszen sikeres vizsga után luxushajón helyezünk el. A legnagyobb hajótársaságokkal vagyunk szoros kapcsolatban, akik rendszeresen interjúztatják hallgatóinkat. Garantáljuk, hogy a Te önéletrajzod ki fog tűnni a többi közül, hiszen a sok-sok gyakorlásnak köszönhetően nem csak magabiztosan fogod tudni a szakmát, de már szakmai tapasztalattal is fogsz rendelkezni, hiszen nálunk a tanfolyam alatt élesben is kipróbálhatod magad partnereinknél.

És hogy miért fogod imádni a tanfolyamot és ami utána következik?

A szakmát olyan környezetben tanulhatod meg, mint, ami a munkahelyeden fog várni. Kis létszámú csoportban fogsz tanulni, hasonlóan jófej fiatalokkal, mint amilyen Te vagy.

De a legjobb csak akkor kezdődik, amikor elkezdesz dolgozni. Olyan helyekre juthatsz el, amiről eddig csak álmodtál. Mivel a hajó sok állomáson megáll, így te is megismerheted a világ legjobb helyeit!

Szeretnél Te is koktélt inni a Bahamákon? Jelentkezz MOST!
 

Mi mindent kapsz még?

1) Több részletfizetben való fizetés is megoldható.

2) Nem engedjük el a kezed a tanfolyam elvégzése után sem. Minden esetben munkaajánlatot kapsz, amivel azonnal munkába állhatsz.

3) Nemzetközileg elismert bizonyítvány, amivel bárhol vállalhatsz munkát.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Tanfolyam információ:

  • A Tanfolyam díja: 99.000 Ft
  • Szakmai Oktatás vezető: Hadnagy János
  • A képzés célja: Nyelvi, és szakmai képzés
  • Képzés óraszáma: 100 óra
  • Képzés ütemezése: 4x 45 perc/alkalom (2 alkalom/hét)

AZ International Crew Ship Training Center által szervezett tanfolyam.
 

Jelentkezz tanfolyamra!

A képzés időtartama: 8 hét
Következő tanfolyam indul: 2018-11-30
Tanfolyam díja: 167.000 Ft 99.000 Ft

Tanfolyam kezdés:   NOVEMBER 30.  
JANUÁR 31.
Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletről tájékoztassunk.


Copyright © 2018 International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!