logo Menü

Pincér + Mixer + angol

Elnöki ajánlatunk, csak Neked, mert Te akarsz a legmenőbb lenni a vendéglátásban!

Pincér + Mixer + INGYEN angol!

Már több éve ez a legnépszerűbb kombináció hallgatóink körében, hiszen 2 szakmád is lesz egy csapásra, most 90.000 Ft kedvezménnyel!

A 3 tanfolyam ára 252.000 Ft helyett CSAK 162.000 Ft

Az akció időtartama: 2018 augusztus 1-től, október 15-ig!

Pincér + Mixer + INGYEN angol!

A három tanfolyam ára  252.000 Ft helyett, most csak 162.000 Ft!


Miért jó ez Neked? Egyszerű, mert tudni fogsz mindent! Dolgozhatsz éttermekben, bárokban, kávézókban, Magyarországon és külföldön is! Bárhol és bármikor találsz munkát magadnak!Jelentkezz Bármixernek + Hajópincérnek és alapozd meg a jövődet Magyarországon vagy Külföldön.

Tanulj meg két szakmát és keress vele milliókat.

Fiatalként a legnagyobb problémád a biztos megélhetés megteremtése. Ma mindez itthon sajnos nem megy könnyen. Egyre több fiatal érzi, hogy a munkát, amit végez nem szereti eléggé, vagy nem keres vele annyit, amivel meg lenne elégedve. Ha nem szeretnél erre a pályára kerülni, akkor van egy ötletünk.

Hogyan érhetsz el rövid időn belül sikereket és kereshetsz több pénzt?

A hajópincér+mixer szakmával, valamint 5 éves kitartó munkával kb. 20 millió Ft-ot tudsz gyűjteni. Jól hangzik, nem? Ha hajóra mész dolgozni, szinte minden pénzedet félreteheted, hiszen nincs kiadásod. A fizetésed 400.000-800.000 Ft lesz havonta, aminek 80-90%-át félre tudod tenni. Ez óriási dolog, ráadásul, ha 5 év múlva úgy döntesz, hogy mégis hazajössz, meg van az autód, a lakásod, és még akár bele is vághatsz valamibe!

Mi ezt már végig csináltuk, így valós tapasztalatainkat adjuk át Neked. Lépésről lépésre megtanulod a szakma alapjait és a szakmai nyelvet. A lehető legtöbb helyzetre és szituációra felkészítünk, amivel a hajós életed során találkozhatsz.

gari-1467188620.jpgHogyan lesz munkád a tanfolyam után?

Ne aggódj, nem kell egyedül munkát keresned külföldön. A tanfolyam sikeres elvégzése után minden esetben munkaajánlatot kapsz. Tanfolyamainkra 100%-os munkagaranciát vállalunk!

A tanfolyam elvégzése után nem maradsz magadra, hiszen sikeres vizsga után luxushajón helyezünk el. A legnagyobb hajótársaságokkal vagyunk szoros kapcsolatban, akik rendszeresen interjúztatják hallgatóinkat.

És hogy miért fogod imádni a tanfolyamot és ami utána következik?

A szakmát olyan környezetbe tanulhatod meg, mint, ami a munkahelyeden fog várni. Kis létszámú csoportban fogsz tanulni, hasonlóan jófej fiatalokkal, mint amilyen Te vagy.

De a legjobb csak akkor kezdődik, amikor elkezdesz dolgozni. Olyan helyekre juthatsz el, amiről eddig csak álmodtál. Mivel a hajó sok állomáson megáll, így te is megismerheted a világ legjobb helyeit!

Szeretnél Te is koktélt inni a Bahamákon? Jelentkezz MOST!

Nézd meg ezt a videót, és megjön a kedved!

Jelentkezz tanfolyamra!

A képzés időtartama: 3-4 hónap
Következő tanfolyam indul: 2018-11-30
Tanfolyam díja: 252.000 Ft 162.000 Ft

Tanfolyam kezdés:   NOVEMBER 30.  
JANUÁR 31.
Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletről tájékoztassunk.


Copyright © 2018 International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!