logo Menü

Angol nyelvű szakmai képzés - Professional course in English

Hajópincér-felszolgáló szakmai képzés angol nyelven:

45 óra felszolgáló elméleti és gyakorlati oktatás. Azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek felszolgáló végzettséggel és nem szeretnének nyelvet tanulni mert rendelkeznek egy anyanyelvi szintű nyelvtudással, vagy nem beszélnek magyarul és szeretnék elsajátítani a felszolgáló szakmát.

A képzés díja tartalmazza a professzionális szakmai tankönyvek árát, amit a vendéglátás területén évtizedek óta dolgozó mester szakemberek állítottak össze. Ezek a tankönyvek hatékony segítséget nyújtanak a pincér szakma elsajátításában. 

A képzés tanmenete :

  • Etikett a vendéglátásban
  • Felszolgálókkal szemben támasztott követelmények
  • Éttermi helységek és kiképzésük

Üzleti felszerelések / eszközismeret /

  • evőeszközök
  • tálalóeszközök
  • tányérok
  • poharak
  • csészék
  • segédeszközök
  • textíliák

Általános felszolgálói alapismeretek .

  • Éttermi felszerelések használata
  • Általános felszolgálási szabályok
  • terítési módok
  • felszolgálási Módok

Ital ismeret

  • italok csoportosítása
  • italok felszolgálása
  • italok ajánlása
  • itallap felépítése

Borismeret

  • Borok fajtái
  • Borok felszolgálása
  • pezsgõk felszolgálása

Etel ismeret

  • ételkészítési ismeretek

Ételek felszolgálása

  • étlap felépítése
  • Reggeli fajták
  • Hajósképzés
  • A hajó felépítése, általános tudnivalók a kabintól az éttermekig
  • személyi juttatások / munkaruha, étkeztetés, orvosi ellátás, elhelyezés /
  • mentési gyakorlatok, nemzetközi jelzések
  • videofilm vetítés
  • Éttermi ranglétra

Hajósképzés, az étterem és a konyha rendszere

  • terítés a Hajó éttermeiben
  • étlapok a hajón
  • a felszolgálás hajón
  • vendégtípusok

Jelentkezz tanfolyamra!

A képzés időtartama: 2 hónap
Következő tanfolyam indul: 2016-09-15
Tanfolyam díja: 105.000
Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletről tájékoztassunk.


Copyright © 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!