logo Menü

Partnerünk az Unilever Foodsolution

A cég, amit ma Unileverként ismerünk 1930-ban jött létre, a brit Lever Brothers és a holland Margarine-Unie összeolvadásakor. Mára az Unilever több mint 150 országban van jelen 400 márkájával a kozmetikumok, tisztítószerek és élelmiszerek piacain.

A XIX. század végén azok a vállalatok, amelyekből az Unilever később megalakult, a leginkább emberközpontú cégek közé tartoztak. Számos olyan kezdeményezésük volt, amivel hozzájárultak dolgozóik jólétéhez, valamint olyan termékeket gyártottak, amelyek pozitív társadalmi hatással bírtak. Termékei segítségével az Unilever felhívta a figyelmet a higiénia és személyes tisztálkodás fontosságára, valamint vitaminok hozzáadásával javította az élelmiszerek tápértékét.

Az Unilever napjainkban is a felelős vállalati magatartás elkötelezettje, legyen szó a munkavállalóiról, fogyasztókról, vagy az egész társadalomról, szűkebb és tágabb értelemben vett környezetéről. Az évek során egyre több kezdeményezést tett, illetve egyre több programhoz csatlakozott, amelyek célja például a nyersanyagok fenntartható forrásból való beszerzése, a környezet védelme, a helyi közösségek támogatása.Copyright © 2017. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!