logo Menü

Partnerünk a GAS Jeans

A cég alapítója Claudio Grotto karrierje a divatszakmában a ’70-es évek elején indult. A márka ismertségét erősítette meg az 56 országban található 3000 értékesítési pont. A vállalat erős vertikális értékesítési stratégiával rendelkezik, melyet világviszonylatban alkalmaz.

Grotto, a GAS alapítója, tulajdonosa és vezetője a ruhaipar iránti érdeklődését családjától örökölte, hiszen édesanyja a ’60-as években rövidáru üzletet működtetett
A ’70-es évek elején, még házon belül elkezdte gyártani az első egyedi kollekció ruhadarabjait. Több hasznos kereskedelmi praktika birtokába jutott, melyek nélkülözhetetlenek voltak a divatkollekciók megalkotásánál és az azt követő értékesítési stratégia kidolgozásánál. Egy évtized alatt a vállalat eljutott a teljes termékciklusig, a tervezéstől az eladásig. A célcsoport változatlan maradt: divat-érzékeny, igényes fiatalok, akik a magas minőségű ruhadarabokat keresik, szigorúan szem előtt tartva az egyszerűséget és a praktikusságot. Az elmúlt pár évben a GAS számtalan saját üzletet nyitott világszerte. Ez nem csak a  vásárlókhoz való közelséget biztosította, hanem lehetővé tette a cég pozícionálásának és fő irányelveinek könnyebb kommunikációját: egyediségre való törekvés, szenvedély, pozitivitás, kreativitás, kényelem és minőség.

Hajópincér Klubkártyával a vásárláskor 10% kedvezményben részesülsz!Copyright © 2017. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!