logo Menü

Új szakmákat és egy új életet választottam ... megérte :)

Sziasztok! 

Tamás vagyok. 2016 tavaszán iratkoztam be a veszprémi Hajópincér Iskolába. Pincér és sommelier képzésen vettem részt. A szakmai képzések mellett a német nyelvet is újra kezdtem tanulni, mert a célom az volt, hogy minél szélesebb tudással rendelkezzek. A képzések előtt teljesen más területen tevékenykedtem. Semmi közöm nem volt a vendéglátáshoz ...

Tovább olvasom »

Hajópincér Iskola a LEHETŐSÉG

Sziasztok!

Márk vagyok, a miskolci Hajópincér- és Best Mixer Iskola egykori diákja. 2017 tavaszán iratkoztam be. Hajópincér, bármixer és barista képzéseket végeztem el. A választásnál az elsődleges szempont volt az idő. Minél rövidebb idő alatt komoly szakmai tudásra szerettem volna szert tenni, illetve olyan szakmát kerestem, ami nem köt az íróasztal mögé ....

Tovább olvasom »

Hajópincérek lettünk a Balatonon

bogi-es-gabi-2-1494592949.jpg

Sziasztok!

Mi a miskolci Hajópincér- és Best Mixer Iskolába jártunk. Sikeres vizsgánk után pár hónappal kértük az iskola segítségét. Elsősorban Magyarországon szerettünk volna maradni ... :-)

Tovább olvasom »

Szegedről Londonba

 

18301604-1501227559917104-3324606496864964677-n-1494221655.jpg

Ági és Berci a szegedi Hajópincér Iskolában tanultak. Sikeres vizsgájukat követően a londoni munkavállalás mellett döntöttek. Megkaptuk az első néhány fotót és beszámolót .... :-)

Tovább olvasom »

Élet a folyami hajón ... és párban :)

hajni-dani-1485453695.jpg

Sziasztok!

Hajni vagyok és a veszprémi Hajópincér- és Best-Mixer Iskolából indultam útnak a vőlegényemmel, Danival.

Korábban, 2012-ben már elvégeztem a Hajópincér (pincér + angol nyelv) tanfolyamot sikeresen. Számos interjú- és munkalehetőséget kaptam, de akkor nem próbálkoztam a külföldi munkavállalással. Talán kissé „betojtam”, hogy tényleg vannak lehetőségeim ...

Tovább olvasom »

Túl az első "kis" utazáson

img-1490-1480582692.JPG

 

Sziasztok! Viki vagyok. A székesfehérvári Hajópincér Iskolából indultam el életem legnyagobb utazására és még nincs vége ... :)

 

Tovább olvasom »

Boldog vagyok, megtaláltam önmagam

pictures117-1469296487.jpg

Sziasztok! Reni vagyok, a székesfehérvári Hajópincér Iskola egykori diákja. Pontosan 86 napja élem az életem a vízen. Sokszor eszembe jut a pillanat, amikor a reptéren fajdalmas búcsút vettem a családomtól, és elindultam az ismeretlenbe. Ekkor még csak elképzelésem volt arról hogy mi vár rám majd itt, izgatott voltam hogy hogyan tudok beilleszkedni ennyi ember es kultúra közé, és a legnagyobb félelmem a honvágy volt. Nos még mindig nem akarok haza menni, sőt ha valaki megkérdezi hogy mi az a szó ami először eszembe jut erről az életstílusról; az a szerelem!

Tovább olvasom »

London - munka - szerelem

zsuzsu-1467619523.jpg

 

Helló mindenkinek!

Zsuzsi vagyok. 2014. szeptember 10-én jöttem ki Londonba, világmegváltó álmokkal, és tele reményekkel. A Hajópincér Iskola közvetítésével először 4-5 csillagos szállodákban dolgoztam.

Sztárokat szolgáltam ki, rangos gálákon vehettem részt ... 

Tovább olvasom »

Hamarosan kezdődik a "ship life"

 

gabi-1467016447.jpg

Sziasztok! Gábor vagyok a szegedi Best Mixer és Hajópincér iskola egykori diákja. Már jóval azelőtt is foglalkoztatott a vendéglátás, mielőtt elkezdtem volna bármely képzését a Best Mixernek. Dolgoztam luxusáruházban és több világhírű márka ruházati üzletében is, de mindig is vonzottak a külföldi lehetőségek. Egyre csak erősödött bennem a vágy, hogy kipróbáljam magam az országhatáron túl is, és így találtam rá az iskola honlapjára. Mixer képzésre jelentkeztem, de ezt hamarosan követte a Barista és a Latte Art is. Úgy gondoltam kihasználom a Best Mixer adta lehetőségeket, angol tanfolyamra is beiratkoztam azzal a céllal, hogy valóra váltsam régi álmom a külföldi munkavállalással.

Tovább olvasom »

Üdvözletem az óceán másik feléről

A múlt hetet Mexico-ban, ezt a hetet a Bahamakon és a jövő hetet Barbadoson töltöm. Mindezeket a Hajópincérnek és egy kis szerencsének köszönhetem.

2013-ban iratkoztam be a Hajópincér iskola tanfolyamára, és már rögtön a tanfolyam után munkához jutottam a segítségükkel. A 2014-es újévet már a Karib tengeren ünnepeltem. A Hajópincér iskolánál a barista, valamint a bartender képzést is elvégeztem, melyeknek -nem is gondoltam volna - óriási hasznát vettem a hajón.

Tovább olvasom »


Copyright © 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!