logo Menü

Beck Nikolett

Sziasztok, Beck Nikolett vagyok. 1985-ben születtem Pécsett. Álatalános iskolás koromban már nagy érdeklődést fordítottam az angol nyelv iránt, ezért a középiskolai tanulmányaimat a pécsi Apáczai Nevelési Központ Gimnázium angol-magyar kéttanítási nyelvű osztályában végeztem (1999-2003), ahol angol nyelven tanultuk a matematikát, történelmet, biológiát, és földrajzot, ezenkívül  magas óraszámban oktattak angol nyelvet és kulturális ismereteket.

2003-ban érettségiztem, és egy dolgot biztosan tudtam akkor, azt hogy az angol nyelvet nagyon szeretem, így a Pécsi Tudomány Egyetem Angol szakán folytattam az iskolát.

Egyetemi tanulmányaim alatt fél évet töltöttem Hollandiában, a Vrije Universiteit, Amsterdam intézetében 2008-ban. Csodálatos félév volt számomra, mert egy kollégiumban laktunk több száz külföldi diákkal a világ minden tájáról. Ekkor ismerkedtem meg számos más kulturával, és sokat tanultam külünböző ételekről és szokásokról. Egyetemi éveim alatt még volt szerencsém eljutni Malajziába, Hong Kong-ba, Kínába és még többször vissza látogattam Hollandiába is.

2011-ben diplomáztam angol nyelv és irodalom tanárként.

Az egyetem befejezése előtt már egy évvel elkezdtem angol nyelvet tanítani Pécsett, egy kisebb nyelviskolában, ahol különböző szintű csoportokat oktattam, kezdőtől egészen felső fokú üzleti szaknyelvig, és nyevlvizsgákra is készítettem fel diákokat.

2011 februárjában kezdtem tanítani a Hajópincér Iskolában. Már az első alkalomtól kezdve nagyon lelkesedtem az itteni oktatásért, mivel nagyon különbözött más nyelviskoláktól abban, hogy sokkal inkább kiemlte a beszéd fontosságát és a kommunikációt, melyek a legszükségesebbek egy nyelv tanulása során. Ezenkívül a felszolgáló, és bármixer szakmai angol nyelv oktatása jó kihívásnak bizonyult.

Remélem a jövőben hogy még több hallgatónknak tudok segíteni az angol nyelv elsajátításában és céljaik elérésében.

Köszönettel,
Beck NikolettCopyright © 2017. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!