logo Menü

O.N.Mária

Szia Norbi!

Nem tudom emlékszel e még rám. Tavalyelőtt ilyenkor velem volt olyan sok probléma. Felvettek a Carnivalhoz, aztán a súlyom miatt mégsem vittek ki.
Nos, így utólag ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem. A Sound of Music nevű hajóra kerültem, a bárba felszolgálónak. Igaz, ami igaz, az első két hónap maga volt a pokol. Nem azért mert rosszul bántak velem, hanem mert nehéz volt a családtól elszakadni. De amikor az első fizetésemet megkaptam, máris más színben láttam a világot. Aztán ahogy teltek múltak a hónapok, egyre jobban éreztem magam. Barátokra és önmagamra leltem. És nem mellékesen 30!! kilót fogytam.
Budapest és Amszterdam között jártunk ausztrál vendékekkel, nyáron lementünk egészen Rousse-ig. Fantasztikus élményekkel gazdagodtam, és a hotel manager, aki az körbevezetett a hajón, amikor megérkeztem (akkor még "csak" coorporate Maitre'd volt), amikor újra találkoztunk, azt mondta: "Marcsi, téged megfertőzött a hajós vírus." Igen, azt hiszem igaza van. Már túl vagyok egy téli szezonon is, orosz vendégekkel(szerintem nem kell mást mondanom), és meg van a szerződésem a következő szezonra, az Avolon Scenery-n leszek Franciaországban. Júliusban a hónap dolgozója voltam, baromi büszke vagyok magamra. Nagy szerencsém volt a Maitre'd-mel, ugyanis egy tündér, és rengeteget tanultam tőle, remélem előbb-utóbb bekerülök az étterembe.

 

Nem rabolom tovább az idődet, mindent köszönök, és minden jót kívánok Neked!

Üdv: O-N MáriaCopyright 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!