logo Menü

K. Petra /Carnival Cruise Line/

Szia!

Hat nem is olyan rossz a hajos elet! Legalabbis eddig nem! Egy honap utan kerultem at a crew messbol a staffmessbe,de sokat vagyok a lidon is mostanaban,mert keves az ember.
A supervisoraim egesz jo fejek,a Tihana neha mondjuk bolond egy kicsit,de el lehet viselni!
A napokat tenyleg sosem lehet tudni,csak a cruise szerint
Es neha mar unalmasnak tunik mindig ugyanazokat a helyeket latni Ja es meg lehet tanulni fel ora alatt is jot aludni A heten port manninges vagyok sajnos.De eddig mindenhol korulneztem Ma Acapulcoban vagyunk eppen,es csak hajnali egykor indulunk,persze mindenki a Paradiseba men,es persze a hajon ilyenkor van mindig valami program,hogy ne menjenek ki az emberek,de hiaba,mert aki tud az megy bulizni a "szarazfoldre" Ott is dolgozik egy magyar csaj mar 2 eve.
Alig varom mar az aprilist,mert akkor fogunk Hawaira menni!
Magyarok nem sokan vagyunk,barpincer,purser,2 casinos,supper clubbos,2 team headwaiter,roomservice operator,spaban is van egy csaj,talan ennyi,meg en A Renit es a Zsoltit ismered te is,de lehet hogy a tobbieket is.Es a kovetkezo San Diegoban jonni fog meg egy magyar talan
Ezen a hajon nagyon sok az indonez meg az orosz,ukran..Es sokak szerint unalmas hajo a Spirit,itt nincs minden nap tele a crew bar
Hogy mikor mehetek haza azt meg nem tudom,az ID-n majus van,de azt mondtak azt felejtsem el)Mert elso szerzodes 8 honap es egyebkent ez a hajo szinte mindenkinek 8 honap.Nekem csak az elso telt nehezen,mostmar eltelt 2 honap hogy eljottem otthonrol!Lattam Miamit is .Igazan jo volt ott "pihenni" par napot!
A Kriszti is jol erzi magat ugy tudom ))

Es mi ujs odahaza?Nem jon az utanpotlas?

Udv
Petra

___________________________________________________________________________________________________________________________

Szia!

Igen,en meg mindig hajon vagyok )))
A mostani cruise mar más mint az eddigiek,most 2 cruise Cabo San Lucas,Mazatlan es La Paz,aztan 20.-an indulunk Hawaira,es lesz 5 teljes sea dayunk ) nem is tudom hogy bírom majd ki ))
Mar lassan 2 es fel honapja a roomserviceben vagyok,2 honapig voltam éjszakás most a 2. cruise-m hogy délutános vagyok. Nem olyan rossz,csak sokat kell menni,mivel a hajo elejeben van a roomservice, es ez a dog nagyon hosszú )))
Edzőterembe nem kell járnom,mert annyi nehéz tálcát cipelek,hogy mar most sokkal izmosabb a karom mint valaha ))
Mar eltelt 5 hónap hogy eljöttem,de most volt egy olyan időszakom,hogy mar elégnek ereztem vagyis néha meg soknak is .Minden nap ugyan az,minden ember ugyanaz. Nagyon honvágyam van,de nem megyek haza, csak ha lejárt a szerződésem. ))) Az idő talán megint felgyorsul majd,mivel új helyekre megyünk. Várom már Alaszkát is,bar meg meleg cuccom,kabátom nincs ))
De a vásárlással kapcsolatban igazad volt,jó hogy nem hoztam sok ruhát,de így is vennem kell meg egy bőröndöt,mert csak eggyel jöttem,abba meg tuti nem férek majd bele )))
Nem tudom hallottad e,de júliusban jön ki új hajónk Genovából azt hiszem. a Splendor! Nagyon jó útvonala lesz amíg Európában lesz,aztán 2009 januárjától Del Amerikában fog hajózni,Argentína ,Chile. Európában megy minden fele,Olaszországban,Spanyolországban,London Párizs,Amszterdam,Szentpétervár,aztán torok,görög  rész!!!...
Es egy magyar mar biztosan lesz rajta. Az Ákos itt purser a Spiriten,de a főnöke kiválasztotta az új hajóra,úgyhogy most mindenki nagyon irigyli ))
Ezen a hajon egyébkent nagyon szuper a magyar társaság,minden nap beszelünk,általában együtt is szoktunk bulizni,a legutóbb például a Lidon volt egy sail away buli,amikor utoljára voltunk Acapulcoban.
Csináltam rengeteg képet,sok emberrel találkoztam történt sok nagyon jó dolog......
Majd ha hazamegyek mesélek majd..
Es otthon minden rendben?Megy a /tanítás?Jönnek emberek ki dolgozni? Légy jó.

 

puszi Petra

 Copyright 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!