logo Menü

F. Imre-London

Na kis kezed .... :-) Mizú? Hogy vagy? :-) 
Ma van egy kis idöm, gondoltam irok pár sort! So,Eddig full ok minden! Három helyen is melózom (igaz ebböl az egyik a héten véget ér). Képzeld szakács lettem :-)Az elsö nap mentünk az Agency-be, kérdezték hogy dolgoztam-e már konyhán, Óóó hogyne -mondtam, akkor irány Wembley .... Ott meg akkora mákom volt hogy a manager magyar, az első héten kaptam egy zéro-time-os szerződést, most meg ugynézki hogy meglessz a full-time (ezt bent az agency-ben nem tudják)! Közben bent (a hivatalban :-) ) meg elkönyveltek mint szakács (Chef) ilyen melókat kapok. Volt egy 5hetes rotám (ez jár le a héten), reggel 6kor kezdtem, 12:30 vége, irány Wembley, ott kezdek 3kor, vége este 11:00 irány haza ... és reggel megint :-) :-) de hát ezért jöttem :-) Ja! És persze 7fontos órabér :-) nem 5,80 :-) Meg a Péternek szolgállok fel ha van rá idöm, tudod ezek a partykat!
Ja!!!!!! És voltam PÉK (!) is :-) :-), Imré tudod csinálni???? -kérdezték, hogy a viharba ne ..... :-) MINDENT :-) A múlt hetem 88,5 óra volt .... szerinted?! :-) Ment is le -11kg :-) So,Minden ok, lehet pénzt keresni, igaz sokat is dolgozom ... de ez nem is baj. Mert megy az idö is, szállás is elfogadható, én is csalódtam a kinti magyarokban de KELLEMESEN!!!
Eddig mindenki tök segítőkész volt, és a Péterről sem tudok rosszat mondani!!! Jól érzem magam, ezt már 10éve kellet volna ... na de ... :-) megyeget az angol is :-) meg hát ha jövőre nem is, de utána egy hajós interjú mindenképpen lesz ..... :-) 
A Bandival is minden ok, dolgozgat, Neki is 60órás hetei vannak, de erröl majd bővebben Ő .... Az Atival is ok minden tudtommal!  

Üdv meg minden :-) PusszantásCopyright 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!