logo Menü

F.Gabriella-London

Szia Andi!

Köszönöm, hogy megírtad az új, illetve másik e-mail címedet. Most nincs időm élménybeszámolót írni (sajnos), csak nagyon röviden.Éppen itthon vagyok, de holnap utazunk Miskolcra (a kisfiam országos bajnokságára), és ott nem leszek gép közelben, utána pedig azonnal utazom vissza Londonba, hétfőn a reggeli WizzAir járattal.  Csak röviden annyit, hogy dolgozom, most harmadszor jöttem haza az egy év alatt. Melinda is dolgozik, ő is éppen most van itthon, de ő először jött haza most, és ő is visszamegy.
Három hónapig laktunk együtt, amikor kiutaztunk, ő utána elköltözött, de telefonon azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ő pincérként dolgozik azóta is, jól érzi magát a hotelben ahová került, nagyon jók a kollegái. Ugy tudom most vette, vagy veszi át a hotel tényleges alkalmazásba az ügynökségtől. Már én sem ott lakom, ahol együtt voltunk, saját magam bérlek lakást, amelyből két szobát kiadok, és nekem is van egy tágas single szobám. Februártól több helyen is dolgozom, de változó, mert folyamatosan keresem a lehetőségeket, ha adódik valami jó, vagy jobb, próbálom kihasználni. Jelenleg két napon egy 20 hónapos, félig magyar kislányra vigyázom, a többi napon egy ügynökségnél vagyok, ahonnan gyári munkákra közvetítenek. Ezek többnyire élelmiszer készítési/ csomagolási munkák. Korábban majdnem 9 hónapig egy 4 csillagos hotelban takarítottam a vendégszobákat, de nagyon kemény munka volt, igy azt áprilisban abbahagytam, akkor - pontosabban májusi szabadság után – jöttem át ehhez a mostani ügynökséghez, ahol jelenleg dolgozom.  
Elég jól boldogulunk, de nagyon hiányzik a családom, igy amikor csak lehet, jövök, ha csak 1 hétre, vagy 10 napra is.
Ősszel talán a gyerekeket is ki tudom vinni néhány napra, eddig nagyon elfoglaltak voltak, és a lányomnak egészségi problémái is voltak, ami miatt nem lehetett repülnie, utaznia. Sokat  

Üdv neked is: F. Gabi Copyright 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!