logo Menü

Cs.Anna-London

Szia!

Már akartam írni, csak gondoltam a sok infó számodra nem érdekes, meg nem is fontos, ami a fiúknak meg jól jön.

 

Ma éjjel pár órára sikerült kizárnom magam a szobánkból :-), egész eddig cipeltem a kulcsom, ha kitettem a lábam, most meg egy lépést mentem kifele és jól becsapódott.

De sebaj, egyik lakótárs meg a munkahelyén hagyta a kulcsait, úgyhogy ketten is vártuk a többieket, hogy hazajöjjenek. :-)

 

Péntek/szombat a Copthorne Tara hotelben voltam "tréningen", mindkét nap főleg polisholtam.... aztán nem hívtak fel, hogy menjek máskor is.

Az ügynökségen meg ma kiakadt a hölgy, és hívta a managert, mi a baja, miért van, hogy angolul jól beszélő képzett embereket polisholni raknak be, meg nem is beszélnek vele, ha lejárt a tréning ideje.

 

Aztán meg jól leizzadtam, mert behívtak hatra, de a nő professional pincérnek állított be.. hát... na... :-) azért az kis túlzás az én gyakorlatommal...

Meg ugye dinner service-t azt se tudtam mi fán terem.

Szerencsére nagyon segítőkészek voltak a szállóban, meg a vendégek is rendesen viselkedtek, így nagyobb gond nem volt.

 

Annyira nem lettem volna elkeseredve, mert ma elvileg egy zsidó lagziba mentem volna felszolgálni Péter által beszervezve, ha nem küldenek a Tara-ba.

 

A szállás klassz, a környék is, meg a lakótársakkal sincs semmi gond (eddig :-)  ).

 

Igazából az a jó, hogy nem sok minden ért váratlanul. Azt is előre mondták a többiek, hogy tréningen polisholásra számítsak.

A buszokkal még nem vagyok kibékülve. De talán előbb-utóbb abba is belejövök.

 

Otthon minden rendben? :-)

 

 

Majd még jelentkezem.

 

Jó hetet!

 

AnnaCopyright 2015. International Crew Ship
Training Center | Minden jog fenntartva!